mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label groupon. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label groupon. Papar semua catatan

Sabtu, 28 Disember 2013

Groupon [Up to 84% Off] Solar OR Security Tint from RM148

Groupon [Up to 84% Off] Solar OR Security Tint from RM148. Nampak la pulak iklan nih kat Groupon App aku. Ni dah kira terbaeekkk!!!! dah ni. Pucuk dicita ulam mendatang... Ehehehe... Amik Security Tint. Bought! Bila la pulak aku nak gi nih.

Ahad, 15 September 2013

Gadget Review | 10,400 mAh iCheer Power Bank


Gadget Review | 10,400 mAh iCheer Power Bank. Powerbank iCheer ni aku beli dari Groupon. Harga dia RM99 termasuk delivery. Quite nice. Sebab utama aku beli adalah sebab cable dia. Ekekeke. aku tak suka cable yang main tukau tukau kepala tu. Yang ni cable dia lebih ke Samsung no. Kelebihan dia adalah dual charging. Ada torchlight la pulak.. Read on...

Rabu, 14 Ogos 2013

Targus Ambidextrous and Ergonomic Wireless Mouse - review


Targus Ambidextrous and Ergonomic Wireless Mouse. Ni la mouse yang aku order dari groupon tempohari. Dapat diskaun 56% dari harga market. Aku sebenornyer beli dah lama. Sebulan yang lepas. Baru nak hapdet. OK ler tu kan. Aku taruk nama dia ryuki sebab dia nyer jalur tepi tu cam kamen rider ryuki. Akakaka.. Read on...