mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label blogging. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label blogging. Papar semua catatan

Selasa, 3 Februari 2015

Live blogging - The tale of two baby boys

Live blogging - The tale of two baby boys. Sorang tido je pas kena cukur. Sorang lagi sibuk zikir kira jari


Rabu, 22 Mei 2013

Mama belajar blogging

Mama belajar blogging. Siang tadi ada LDP. Belajar buat blog kat sekolah dia. Balik bising-bising. tak puas hati la tu. Takpa. Kasi tutorial sikit. Ajar serba sikit. Tukau template untuk blog. Wallaaaa... setel. Dah... mama pun dah sukahati. Esok boleh kasi touchup sikit.

Sesapa nak gi melawat blog nieza leh ler ikut sini... niezamknace.blogspot.com... caiyookk..

ps : jangan lepas ni lagi menggila cam aku udah ler...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 1 Mac 2011

Blogging : Apa dah jadi sekarang ni?

Klik untuk gambar yang lebih besar
Foto by Kristina B, shared on Flickr
Sejak kebelakangan ni dah makin pelik rasanya lam dunia blogging ni. Tak puas hati dengan orang sinun, tak suka dengan orang sini, hantam sana, bom sini. Perghhh.. tak tau la apasal dah sampai jadi cenggini.

Apa yang aku perasan, luahan tak puas hati secara terbuka terhadap individu makin berleluasa. Bukan secara umum lagi dah. Tak tau la apa salah individu tersebut dengan empunya diri tu. Tapi keadaan cenggini memang tak sihat la bagi aku. Apa salah kita komen terus ajer kat entry atau blog orang tu ajer. Tak payah la sampai bukak entri khusus untuk mengomen pasal entri atau blog orang tu.

Aku bukanla otai sangat pun dalam dunia blog ni. Nak komen lebih lebih pun tak syok la jugak. Blog aku ni pun baru lagi, sebelum aku berblogging guna blogger ni, aku pun masih baru lam photoblog di fotopages. Tapi apa yang aku nak, jangan la jadikan blog sebagai platform khusus untuk menghentam orang sinun, orang sini; secara direct, secara terbuka. Orang tu pun ada maruah dia juga. Aku pun pernah kena jugak. Dah memang dari dulu aku selalu kena cop spammer. Rasanya semua dah tau aku nyer trademark kot, kan. Tapi aku tak kisah. Tu cara aku. Korang nak tegur, tegur la. Tak payah la sampai buat entri khusus untuk tu kan. Kan dah free free aku glamer. Hehehehe.. Dan yang best.. aku tetap cenggitu jugak kan.. Kan aku dah melalut..

Apa pun, aku harap; lepas ni, just komen kat blog @ entri orang terbabit ajer la. Tak perlu la sampai nak buat entri khusus; dah la tu.. direct nama la pulak kan.. Dunia blogging ni kecik ajer. Baik kita berkawan ramai dari bermusuh ramai..

Enjoice...Sharing is power!!!