mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Nasi Ayam Gemas. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Nasi Ayam Gemas. Papar semua catatan

Sabtu, 4 Mac 2017

Jenjalan cari makan : Nasi Ayam Gemas Cawangan BBU


Jenjalan cari makan : Nasi Ayam Gemas Cawangan BBU. Sorry beb. Bagi aku tak capai standard. Hilang pulak selera petang tu. Mus sorang je yang habis makan. Baguih dok ada budak ni.

Jumaat, 4 Disember 2015

Nasi Ayam Gemas, Yong Peng

Nasi Ayam Gemas, Yong Peng

Nasi Ayam Gemas, Yong Peng. On the way back, kebetulan pun dah lalu Yong Peng masa lunch. Terus singgah jap kat nasi ayam gemas ni. Ada satu sos jer dia letak atas meja. Terus tanya sambal kicap. Rupanya nak kena mintak baru dia kasi. Kalau orang first time datang mesti ingat hanya ada satu sos je. Layan jap. Lalu jalan lama for Ayer Hitam. Singgah jap beli bunga dan buah sebelum pulang. Tiba ke Gelang Patah around 4.00 pm. Leh tahan penat. Campur semalam lagi yang belum usai. Sekali sekala.