mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label touch n go. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label touch n go. Papar semua catatan

Ahad, 26 Jun 2016

Muafakat Johor : Touch N Go percuma sempena Syawal


Muafakat Johor : Touch N Go percuma sempena Syawal
1.Muat naik gambar dan cerita /kenangan tentang keceriaan, kemeriahan dan keunikan menyambut Syawal di negeri Johor.
Sila hashtag: #Raikansyawaldenganmuafakat #teamrayajohor #muafakatjohor di setiap penyertaan anda.
2. Print screen gambar yang telah anda upload dan slogan yang dimuatnaik di media sosial anda samada  FB, Instagram dan Twitter anda, dan emailkan kepada johorjauhar@gmail.com
Sila letakkan subjek email: #RaikanSyawaldenganMuafakat dan butiran peribadi seperti berikut:
➢ Nama
➢ Alamat Rumah / Daerah
➢ No. Telefon
* Satu email bagi satu penyertaan sahaja.Satu Touch N Go PERCUMA menanti anda bagi setiap email bertuah.Pemenang bertuah akan dihubungi menerusi email.Tarikh Tutup : 29 Jun 2016
Terima kasih

Khamis, 24 Disember 2015

The new MyTouchnGo Portal

The new MyTouchnGo Portal

The new MyTouchnGo Portal. sebenarnya nak cari benda lain. Lain pulak yang jumpa. Tapi ok la jugak. Baru tau yang TnG dah update dia punya portal. Senang sikit yang ni. Daftar pakai IC. Semua kad berkaitan keluar. Tak macam sebelum ni. Bengong sikit. Ntah sapa nyer IC, ntah sapa punya alamat. Kipidap. Dan akhirnya nampak jugak la aku nyer Zing card yang tak pernah sampai ke tangan aku. Kalau ada orang guna memang sure kena report punya la. Yok daftar @ http://www.touchngo.com.my/

Ahad, 12 Ogos 2012

Topup Touch n Go

mknace unlimited™ | topup touch n go
Top up tempat biasa, tol perling
Setel kat larkin, langsung ke perling. Top up touch n go pulak cam biasa. Selalu, bila aku nak jalan jauh, balik kampung selalunya aku akan topup RM200. Senang, kat highway nanti jalan ajer. Tak yah nak pening pening nak cover RM200. Semua dah masuk kad. Pergi balik setel dah.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | topup touch n go
leh tahan dak line hari ni..

mknace unlimited™ | topup touch n go
Ambik majalah dia sekali

Selasa, 24 Januari 2012

Ni pun sesak



Ni pun sesak. Sib baik pakai touch n go



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia