mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Coming Soon : Jom Selfie dan Tag #gm1m4vle. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Coming Soon : Jom Selfie dan Tag #gm1m4vle. Papar semua catatan

Khamis, 14 Januari 2016

Coming Soon : Jom Selfie dan Tag #gm1m4vle

Coming Soon : Jom Selfie dan Tag #gm1m4vle

Coming Soon : Jom Selfie dan Tag #gm1m4vle. Apa ada dengan tag ni? Tunggguuuu... Ada majlis khas sempena tag ni. Kita nantikan bersama. Ni ler apa yang aku buat masa lepak lepak nunggu kereta servis tadi. Memula buat yang papan hitam tu. tak best pulak rasanya. Nak bagi nampak tech sikit pasal vle mana main kat papan hitam. Terus ubah design. Layaannnn...