mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label teleng. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label teleng. Papar semua catatan

Sabtu, 30 Oktober 2010

Teleng's new born kitten


Tarikh : 21 Oktober 2010
Masa : 3.00 petang
Tempat : Depan rumah
Mood : Rasa nak belasah pun ada

Kuat pulak suara kucing kat luar. Rupanya si teleng sibuk dok ngalih anak dia ke tempat baru. Sampai ke depan pintu rumah tu. Hai.. dah kasi tempat sesuka hati jer berpindah randah.. Pening pening..

Enjoice...Sharing is power!!!

Selasa, 16 Mac 2010

Dari bertiga kini hanya Wiwi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarAlamak.. Atuk dok bising kat luar.. Tomok dah terkorban la.. Laaa.. akhirnya.. meninggal juga Tomok si kucing nih.. Kepala dia hancur berkecai kena gilis keter kat tepi jalan pagi tadi.. Entah sapa la yang langgar dia.. Siann.. Si Hitler dah kena culik bulan lepas. Ntah hilang kemana la dia. Tak tau untung nasib dia. Kini tinggal Wiwi jer. Maybe nama pun dah juara kan, so tinggal dia sekor jer la lagi. Harap-harap kekal sampai besar la kat sini..

Hitler missing in action (MIA), mungkin ada geng yahudi culik dia. Nak balas dendam pasal kes holocaust dedulu. Tomok terkorban. Tersalah hendap agaknya. Dok menghendap tengah jalan. Tetiba sebijik keter yang tak tahu sapa pemandunya terus menggelek si tomok yang keletah ni.. Sian dia.. Tinggalla wiwi ngan mama teleng dia.. Apa leh buat..

::Klik untuk cerita penuh::





©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku kuar jer nampak si wiwi ni nyorok bawah tempat kasut.. sian dia.. dah takde sapa dah yang boleh dia main-main lagi..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Saya tengah bersedih nihh...huhuhuhu...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tapi sekarang mama teleng ni dia sorang yang empunya.. yeeaaahhh... hisap susu dia..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Geng lembu susu kembali...wiwi dan mama teleng dia..



Enjoice...Sharing is power!!!