mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label botol susu. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label botol susu. Papar semua catatan

Jumaat, 5 November 2010

Ziqri dan walkernya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 5 November 2010
Masa : 11.30 pagi
Tempat : Rumah den
Mood : Syok woo

Potong rambut sudah, buat susu sudah. So ziqri pun melepak la lam walker dia nih. Dah pandai isap susu lam walker dah sekarang ni. Sesambil tu kaki menolak ke sana ke sini. ewah ewah ewah..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok tu.. dah sampai ke hujung dah ha

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kaki pun sibuk melompat, menolak..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni minum sambil berlari la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hehehe nak bawak keter ngan saya ker..

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 9 Oktober 2010

Team Botol Unlimited

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 6 Oktober 2010
Masa : 6.40 petang
Tempat : Rumah den
Mood : Mamai loo..

Ingatkan aku sorang ja yang mamai.. Bangun nengok semua pun gaya-gaya ngantuk gitu. Kat mulut memasing semua ada botol susu. Sib baik si iqa letak tepi dah botol susu dia. Tapi dia tidur peluk patung princess la pulak. Ziqri pulak pantang nampak kamera sekarang ni. Dia kejar nyer. Rupanya demam aritu nak dapat skill kejar kamera..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tidur, tapi pakai bagu ganu kite yang aku beli kat pasar payang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nampak tu, design baru tu, fusion antara t-shirt ngan batik

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tidur ngan princess la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ziqri yang kijenya kejar kamera ja la ni

Enjoice...Sharing is power!!!