mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Header. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Header. Papar semua catatan

Isnin, 21 September 2015

The new Colours Of Life header


The new Colours Of Life header. Tadi. Masa petang tadi la. Sesambil dok nengok design-design tu. Sesekali dok terpandang design sendiri, yang dah lama sangat dah. 2006 last aku wat renew. Masa tu anak baru 2. Syafinaz baru lahir. Sekarang dah 4. Sian dua lagi kan. Asalnya nak ubah layout blog lagi. Tapi last last aku mikio, baik aku tukar header ajer ler. Layout pun baru 2 tahun kot. Nenanti la bila aku rasa dah boring baru aku tukar layout baru. Apa pun... layan la official header baru aku ni. Ehehehe... Yang pasti makin lama makin aku susah nak cari gambo aku sendiri. Wakakaka.

Rabu, 17 Mac 2010

Mknace's new header...coming soon

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarYang semasa ni dah sampai ke penghujung perkhidmatannya.. Header blog ni akan dibuat baru. Of course yang ada gambo kami berlima macam yang dedulu tu.. yang kat fotopages tu.. Sementara waktu.. header blog ni akan memaparkan semua header-header blog yang pernah aku pakai sejak berkecimpung di dunia maya ini...







Enjoice...Sharing is power!!!