mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Bazar Mydin. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Bazar Mydin. Papar semua catatan

Jumaat, 29 September 2017

Yok Jenjalan : Bazar Mydin Anjung Nusajaya 20170929


Yok Jenjalan : Bazar Mydin Anjung Nusajaya 20170929. Balik. Singgah jap Mydin. Belanja bulan. Merayap jap ke Taman Permainan kat Jom @Anjung. Ici malas sangat nak main sebab takde abang dan kakak dia. Last-last lepak depan pintu keluar Mydin. Tunggu mama keluar. Singgah Cool Blog. Layan ici yang katanya nak mango orange. Last last aku yang kena perabis. Haiissshhh!

Sabtu, 25 Mac 2017

Yok Jenjalan : Bazar Mydin @ Anjung, Nusajaya


Yok Jenjalan : Bazar Mydin @ Anjung, Nusajaya. Macam biasa. Hujung bulan gi belanja bulan kat Mydin. Kebetulan susu ici tengah sale. Mama borong aje. Sambil-sambil. Gi meronda kawasan yang dah fully upgraded dan furnished. Memang terbaeekkk!!!! Siap tak nak balik tu the kebudaks. Cuma. A bit tak best bila nengokkan kebanyakan penjual lama dah takde kat medan selera tu. Especially yee mee yang kebudaks ni semua suka. Huhuhu. Paling aku suka design bendera johor guna motherboard tu. Cool beb!