mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kerepek. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kerepek. Papar semua catatan

Khamis, 5 Disember 2013

Jom tapau kerepek dulu

Jom tapau kerepek dulu. Singgah kilang kasi tapau ration dulu.

Sabtu, 4 September 2010

Azhar Food

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 3 September 2010
Masa : 12.00 tengahari
Tempat : Azhar Food, Rengit
Mood : Bengkerk tahap gaban

Hish...Baru jam 12 tengahari la dik. Takkan dah takleh masuk. Kalau ikut jam abang ni baru jam 11.55
Tak leh bang, kitaorang nak gi semayang jemaat nih
Saya dari jauh la
Kitaorang pun nak gi semayang jauh ni bang
Ko semayang jemaat kul 12 tengahari ke
Rumah kitaorang jauh bang
Kejadahnya..

Tu la antara ayat yang dibagi oleh tukangjaga pintu pagar kat Azhar Food tadi. Memang bengkerk giler. Dah hilang mood aku nak membeli. Hampeh tul. Setakat nak masuk beli kerepek sesikit jer pun takleh ker. Sampai aku masuk keter semula, diaorang masih terpacak kat situ. Apa kes. Ni namanya mangkuk hayun. Lantak dia la. Aku pun terlambat sikit jer. Pasal memang kebetulan banyak lori hari ni. Kena dok follow jer.. Hampeh.. Hilang mood aku gila babi. Macam nak bako kilang ni pun ada. Tapi, dipikir balik; takkan pasal sekor dua pekerja dia, kita nak jahanamkan company dia. Tapi yang pasti, sebab sekor dua macam ni la, company boleh bungkus. Yang pasti, aku memang terus bad mood hari ni..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!