mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label hotel riverview. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label hotel riverview. Papar semua catatan

Isnin, 21 Februari 2011

Prom Muao wif lap Day 3

Klik untuk gambar yang lebih besar
Hari last kat sini.. phewww.. but still two more day to observe
Akhirnya tibalah hari terahir verifikasi data emis peringkat negeri. Walaupun hari ni last day ngan sektor-sektor, aku masih ada dua hari, yang ni stand-alone nyer projek. Kira memang kalau salah aku tanggung la ni. Dengan data yang aku ada, harap harap semua ok.. Dua hari lagi. Tengah malam ahad. Habishhh.. Tutup.. Kalau ada ralat.. hmmmm.. pepaham ajer la. Memang dah tokleh betui dah tu..

Hope for the best for JB>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
heppp... tengok depan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
menggaru kepala yang tak gatal bak kata halim..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ni ler mender utama aku untuk sepanjang masa verifikasi..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
bos baru..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
perkhidmatan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
agaknya apa la yang dibincang dua orang ni kan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kita makan dulu sebelum balikk


Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 20 Februari 2011

Prom Muao wif lap Day 2

Klik untuk gambar yang lebih besar
Tuukar hari hari tuh.. mentang mentang lip satu ja
Hari kedua ni dok keja masuk emis online, donlod, semak, masuk emis online, donlod, semak, masuk emis online, donlod, semak, dah macam tarak kije lain dah. Nak minum pagi pun tolak tepi dulu. Pening nengokkan ralat daerah yang super duper yummy nih.

Pagi ni perkhidmatan, menengah dan jqaf punya turn. Memang banyak la nak kena contact nih. Belasah aje la. So tambah satu lagi aktiviti. infoblast mana yang salah. Ayoyo.. manyak tensen maaa.. Ini petang memang kena kuar cari kedamaian>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa apa pun sarapan dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
JQAF dah ready membentang ralat yang ada

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Menengah pun dah turun.. ni apasal ni encik fadli

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
aktiviti aku sepanjang hari.. tambah satu lagi.. makan gula gula

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
bengkerk tul la.. tingkap setakat gini ja leh bukak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
tu pun aku selitkan jugak kamera dan amik gambo ni.. hanya di johor.. ariel tinggi nak amik channel indon dan singapore

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sekali lagi.. sampai melepek tuh..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sambung balik kijer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
saja amik gula lebih lebih.. aku nak test ngan teh kat rumah aku

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
dah setel sesi petang.. jom turun ke bawah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Balik bilik jap.. pasni nak merayap la pulak.. cari kedamaian

Enjoice...Sharing is power!!!