mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label icity. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label icity. Papar semua catatan

Ahad, 19 Februari 2012

Edisi terlepas : i-City, Shah Alam

Ni gambar lama. Tapi tak la lama sangat. Gambar kami sekeluarga bercuti di i-city. Pasal ada 3 kamera. Yang dalam tab ni la pulak yang terlepas nak hapdet. Leh tahan gak tempat ni. Menarik. Yang penting, sediakan duit ajer la.











Jumaat, 27 Januari 2012

Ke lautan cahaya moh



Iwalk dah. Kini kita akan masuk ke lautan cahaya. Dah jadi 3 tempat tumpuan dah sekarang. First of all kat i walk, tempat dimana kami bergambar ni. Pastu kedua yang ada ferris wheel tu. Dan last, tempat lama yang banyak pokok bercahaya tu.

Ni kat tempat berferris wheel tu. Banyak gak patung menatang kat sini cam kat i walk. Bezanya, menatang sini bercahaya jugak.





Last but not least. Tempat lama. Penuh pokok cahaya ja.



OK. Dah. Jom balik. Kereta aku ja yang tinggal depan seven e tu. Semua pakat tengok masa aku start masuk keter. Hebat la kan. Dapat parking dalam, kat center attraction lak tu. Kekeke.. riak, riak..




^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia

Iwalk



Atas snowalk ja letaknya tempat ni. Memang colorful. Banyak gerai jual aksesori berlampu kat sini. Banyak tempat berposing bersama patung menatang kat sini.



Apa lagi... jom posing sama beruang panda.. kekeke.. patung jer tu



perahu siap ada bangau terbang



sini memang terbaeekkkk!!!! la... penuh lampu tu






^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia

Cp arcade



Sementara nunggu, main ngan ziqri kat sini. Kuda la, ketapi la, sampai mama sampai. Sampai bosan aku main. Ziqri suka hati la. Boring pasal aku kena dok lam ketapi panjang yang hanya aku ngan ziqri jer naik. Dah sampai dedekat 6 round baru berenti. Ziqri taknak turun. Terpaksa naik lagi. Huhuhu... boring beb



Sistem pakai tech swipe kad. Min rm10. Kad rm2 + kedit rm8. Dah habis kedit leh topup balik. Pulang kad dapat rm2 balik. Tapi for sure aku simpan kad ni. Takkan tak kenal aku lagi. kekeke..



Ni ler muka riang ziqri masa naik ketapi. Dah la dok paling depan. berdua ajer tu. memang terbaeekkk!!!!




^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia

Ready for Snowalk



Dah bersiap sebelum masuk. Masuk bertiga jer. Aku lepak ngan ziqri dan nenek kat luar. Kang meraung la pulak si ziqri...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
Galaxy Tab

Snowalk anyone



Apa pun amik gambo dulu. Caj masuk rm25 dewasa, rm20 kebudak. Over 65 dan below 3 tak digalakkan masuk. Aiseh... Ziqri 2 pun belum



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia