mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Footlink 6013 Men Casual. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Footlink 6013 Men Casual. Papar semua catatan

Selasa, 3 Mei 2016

Footlink 6013 Men Casual

Footlink 6013 Men Casual

Footlink 6013 Men Casual. Rupanya around jam yang aku jumpa doktor tadi, Ann dah mesej aku pasal kasut aku yang dah sampai. Aku yang tak perasan pasal aku dah letak mode airplane sebab aku nak savekan bateri. Petangnya. Baru dapat gi ambik. Lama ni order. Aku order lepas aku jumpa fisio kali pertama ituhari. 8 April. Masa tu banyak nasihat dari fisio yang aku cuba buat la. Cam rendam kaki lam ais setiap hari. Dekat sejam biasanya aku lepak ngan air ais tu. Setiap hari.

Next adalah kasut ni la. Ada dua yang disuggest. Samada Skechers atau Scholl. Better skechers katanya. Search internet pas balik. Ada dua tempat yang mudah aku cari. Samada City Square atau kat JPO. Kalau tak dapat, sementara tu beli dulu insole memoryfoam. Tapi susah gak nak cari tu. Sekali masa aku balik, singgah farmasi. Nampak footlink. Why not aku try for this.

So, aku pilih untuk order terus kasut ni. Dan akhirnya. Hari ni aku dah dapat kasut ni. Ngetest tadi memang lembut dalam dia. Sama cam support yang diberi oleh safety boot aku selama ni cuma ianya takla berat. Sangat ringan dan lembut lagi selesa. Tak sabo pulops nak ngetest esok. Hahaha. Samada aku akan pakai terus atau aku letak tepi. Kita tungguu...