mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label bukit bintang. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bukit bintang. Papar semua catatan

Selasa, 17 November 2009

Secret Recipe Bukit Bntang



We went to Low Yat plaza to buy the newest game on title Call of Duty : Modern Warfare 2. As the rain continues to pour heavily, we just sat down at Secret Recipe Bukit Bintang, in a building facing Berjaya Time Square.

The services there are totally out. Slow but not steady.. Maybe it'll be the last we drop there to take a snack.

Ahad, 21 Jun 2009

Ole-ole dari KL

Haa.. Baru dapat sambung balik. Itu hari gi KL meeting bertempat di Hotel Federal. Hotel ni letaknya sebelah Low Yat. Foto kat sebelah ni amik dari tingkap bilik aku yang terletak gi tingkat 4. Tempat meeting terbalik la pulak, kat tingkat 15. So, dapat agak tak apa ole-ole yang aku beli..



Ni untuk Iqa dan adik. Iqa aku belikan keyboard tu. Keyboard getah. So, kena air pun tak kisah. Adik lak aku belikan mouse penguin tu. Adik suka tul.



Ni pulak aku beli untuk aku pasang lam bilik aku. Tak try lagi sampai sekarang. Benda ni dah lama cuma aku rasa yang ni ok sikit dari segi saiz dan guna. Yang paling baru cam usb dongle jer.. Yang ni ada input untuk vga dan video, kira aku leh sambung memacam ke pc aku nanti. Meh nengok apa yang ada lam kotak dia..





Chiaoooo...
_________________________________________________________________________
Mohamad Khairul Nizam | 07-5101621 | 0163176350 | 0136042404 | mknace@gmail.com