mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Zon Utara. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Zon Utara. Papar semua catatan

Ahad, 31 Mac 2013

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara dijalankan bertempat di SMK Hutan Kampung, Alor Setar, Kedah pada 16 Februari 2013. Sebab aku dah 3 hari disini, aku dah nampak keadaan yang akan berlaku pada hari kejadian. 1st of all, keadaan akan jadi sangat sesak, dan korang akan susah nak parking. Solution aku. Keluar awal. 6.30 pagi dah terpacak kat sini. Parking tempat yang paling strategik. Gi minum dulu. Ada gerai kat depan sekolah. So, aku dapat parking, dapat lepak. Tu sebab aku suka gi memana lokasi awal. Watper nak pepening buang masa dalam jem sedangkan kita boleh rancang masa kita kan.

Jumaat, 29 Mac 2013

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara : Persiapan

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara : Persiapan mula menampakkan kesibukannya. Semua booth dah mula penuh. Baru ada feel sikit. Team GM1M Utara memang best. Semua dah ada pada sebelah petangnya. Penang, Perlis, Kedah. Tinggal Perak ja masih on the way.






















Petang tu jugak kaki en. saiful yang terseliuh masa pi rikki persiapan di sabah di oberhol. Terbaeekkk!!!!










Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free