mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 20170610 Kembali ke STF. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 20170610 Kembali ke STF. Papar semua catatan

Sabtu, 1 Julai 2017

Sekolah Tun Fatimah : 20170610 Kembali ke STF


Sekolah Tun Fatimah : 20170610 Kembali ke STF. Ni bukti utama menunjukkan punya la lama aku nak ngapdet blog sejak kebelakangan ni. Hari ni dah nak kembali semula ke STF. Aku baru update yang 3 minggu lepas punya kembali daa... Hahaha. Luar jangka sikit yang ni. Memula ke Mydin untuk beli food. Lepas tu ke Angsana. Dalam cuaca yang agak tak best. Ditambah pulak dengan trafik yang pun tak best. Memang masak ler kitaorang dalam kereta. Sangkut dekat dua jam jugak. Adesss. Hantar iqa. Balik. Sekali petang iqa call. Projek sains tertinggal daa... Sebesar alam bendanya. Tertinggal elok ja atas katil kat bilik dia. Return semula ke STF malamnya. Lepas hantar terus isi minyak. Perghhh... Leh tahan hari tu. Esoknya terus demam selsema. Nasib nasib.