mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label parking. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label parking. Papar semua catatan

Jumaat, 19 September 2014

Benda paling menyampah kat Nusa Perintis


Benda paling menyampah kat Nusa Perintis. Ni ler masalah utama kat sini. Parking kenderaan. Isu pertama. Bas ke Singapore. So. Ramai yang parking sini seawal pagi dan amik semula lewat petang. Isu kedua. Kedai tapau parking sesuka suki dia ajer. Tengok sendiri la. Tak cukup yang kereta Singapore. Topup lagi ngan kedai nyer tapau. Kalau aku jadi Majlis. Aku dah lama perkenal sistem kupon kat sini. Setiap jam ronda. Taruk saman. Perghhh.... Kaya raya dah tu. Kereta pun takde la parking ikut dan lagi. Ni taknyer. Dah la dengan kedai yang sampai amik tiga empat lot just untuk dia ajer. Takde customer lak tu.  Cam hampeh ja.

Khamis, 31 Januari 2013

Legoland Malaysia Parking Charges

Legoland Malaysia Parking Charges

Yeayyyy!!! Bermula 1 Februari, esok ler tu. Caj ni akan berkuatkuasa untuk legoland malaysia. Tapi untuk pemegang annual pass masih free sampai 28 Februari. Apo laie.. Plan plan la sendiri nak gi baper lama. Tapi kalau bagi aku la... sohih la sejam tu tak dapek punyooo... ramai la lepas ni yang pakat naik bas ja kot. Tu pun kalau solo la, kalau famili mintak maap la kan..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 15 Januari 2012

Leh jem la pulak



Adoyaiii... Leh jem la pulak masa nak kuar ni. Sapa la pulak tak setel tiket sebelum kuar nih. Sib baik around 10 minit jer sangkut. Tak tau la aku orang belakang camner kan.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia

Rabu, 1 Jun 2011

Langkawi - here we come

Sampai kuala perlis around 10.45. Tu sebab aku tak suka gi alor setar. Keta slow-slow. Semua pakat aku redah ja potong. Lantak la. Tu pun lambat jugak.

Sampai jeti, ada biker datang. Nak parking bang. Baper? Sehari Rm10. Belasah ajer la. Dua hari, dua keter, dah Rm40. Yang best siap ada servis anto ambik dari parking. Boleh la.

Yang best, siap tinggal la pulak beg si atoi. Kena la patah balik ke parking. Hisshh!
Published with Blogger-droid v1.6.9

Ahad, 11 Julai 2010

Projek parking baru - continued

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hari ni kerja-kerja diteruskan lagi. Seawal pagi dah mula menaikkan bumbung. Pastu sambung ngan menyimen la pulak. Aku dok sibuk ngan pokok yang perlu dialih. Sampai tangan tak luka baru berenti. Last-last berjaya gak pokok tu dialih..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!

Projek parking baru

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah mula projek baru. Makin lama makin banyak dah projek pembesaran kawasan bertutup di depan rumah aku nih.. Hari ni dah naik rangka. Sambung esok la pulak..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!