mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kelapa tua. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kelapa tua. Papar semua catatan

Sabtu, 30 Jun 2012

Proses menumbangkan kelapa sudah menular

mknace unlimited | lagi pokok kelapa kena tumbang
seronok kije hari ni
Leh tahan hari ni... 3 pokok ditumbangkan. 2 kelapa, 1 jambu.. terus lepak jap lepas clearkan semua. Pergghhhh... Mantopsss.. Tapi syok wooo..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | lagi pokok kelapa kena tumbang
ada lagi yang nak ditumbangkan
mknace unlimited | lagi pokok kelapa kena tumbang
tengah cari landing point
mknace unlimited | lagi pokok kelapa kena tumbang
ni la pokok kelapa yang nak ditumbangkan
mknace unlimited | lagi pokok kelapa kena tumbang
dah siap dah
mknace unlimited | lagi pokok kelapa kena tumbang
kasi angkat itu pelepah
mknace unlimited | lagi pokok kelapa kena tumbang
dah tumbang kena la dipotong untuk memudahkan pembersihan
mknace unlimited | lagi pokok kelapa kena tumbang
terbaeekkk!!!! lagi mantops
mknace unlimited | lagi pokok kelapa kena tumbang
dah clear dah

Sabtu, 18 Disember 2010

Jom ngopek kelapa

Klik untuk gambar yang lebih besar
Ngopek jangan tak ngopek
Adik inaz daripada balik dari kedah lagi dok bising suruh atuk dia ngopek kelapa. Kata dia, nak la nengok atuk kopek kelapa pakai besi yang nenek beli kat baling itu hari. Tiap tiap hari gitu.

Pagi ni cuti kan, al maklum hari sabtu; ada la banyak sikit masa nak ngopek kelapa kan. Dengan ziqri sekali pun join jugak. Pastu suruh iqa kopek. Dapat la dua bijik. Tu pun dedua separuh jalan ja. Sakit tangan la bah. Last last aku ajer la yang sambung.. Dah setel nengok dedua ni dah mula belajar dah.. Baguih dok ada. Klik cerita penuh untuk detail>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nak cari yang tua ada tak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom kait dulu.. alang alang kait, bersihkan sekali

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Stesen ni pun dah bersimen dah ha

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
en ziqri pun join..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
yang dah dibersihkan dikumpul untuk sesi pembakaran terbuka nanti

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pakai besi baru beli tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Senang kan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
iqa pun dah start menolong separuh jalan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pandai dedua nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kakak ajar adik.. camtu la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
tengok la kaki adik tu.. bersilang tak hingat

Enjoice...Sharing is power!!!