mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Hari paling banyak aku merayap. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Hari paling banyak aku merayap. Papar semua catatan

Rabu, 20 Ogos 2014

Hari paling banyak aku merayap


Hari paling banyak aku merayap. Memang hari ni hari paling tak kondusif bagi aku. Semalam OT sampai lewat malam. Pagi ni kaki aku sakit. Telan la ubat. So sleepy and mual mual gitu. Kalau aku duduk ja ngadap label tu, harus aku terlelap. Nak tak nak aku kena merayap. Sikit sikit bangun, merayap. Duk jap. Layan data. Bangun balik. Aduihhh laaa... Masa lunch memang tak tertahan sensangat. Turun merayap ke cafe. Kiranya hari ni aku lawan diri aku sendiri ni. Balik. Memang harus la tertido. Ni baru terjaga nih. Apapun sempat lagi seround Marvel Avenger sampai dapat Star Lord, walau pada pertengahan ops aku dah hampir giveup tengokkan tasknya yang super duper hard beb! Usaha tangga kejayaan sungguh. Now. Masih lam proses nak recover...