mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Kompleks Pelancongan Jeti Semeling. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kompleks Pelancongan Jeti Semeling. Papar semua catatan

Selasa, 3 Januari 2017

Jenjalan Santai di Kompleks Pelancongan Jeti Semeling


Jenjalan Santai di Kompleks Pelancongan Jeti Semeling. Haa.. Ni baru lah sambung semula episod terlepas tu. Kisahnya. Kami secara tak sengaja terpaksa singgah di sini. Dah lapo sangat dah. Tambah pulak jalan jem teruk kat jambatan merbok tu. Terus atuk ajak lencong ke sini. So. Kami lepak la kat sini makan makan. jalan jalan. Sambil tengok trafik. Just dari jeti tu aje. Dah clear baru kami nak jalan semula.

Boleh tahan jugak tempat ni. Ada river cruise. Ada kompleks paya bakau. Ada jeti. Cuma. Tempatnya agak terpencil sikit ke dalam. Ramai yang tak tau. Aku pun. Kalau atuk kedah tak ajak berenti. Memang sampai ke sudah tak tau adanya tempat ni. Kalau kompleks paya bakau tu dah beroperasi mesti lagi best tempat ni. Bagi aku la.