mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Restoren Tajri. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Restoren Tajri. Papar semua catatan

Jumaat, 5 Jun 2015

Nasi Goreng Tajri suatu kelainan baharu


Nasi Goreng Tajri suatu kelainan baharu. Actually dah lama tak makan luar bersama keluarga cenggini. Dan dah lama tak minta makanan berbeza. Semalam saja mintak menu. Dan ni ler yang aku rasa aku nak test. Nasi goreng biasa dicampur telur cincang dan bersama ayam, sotong serta udang yang digoreng kunyit. Leh tahan. Order siakap tiga rasa kecil, tapi yang datang... besar. Tomyam campur. Mee goreng mamak. Milo 4 termasuk satu ditabur, satu panas. dan Limau ais. Harga... Tak cecah RM70. OK ler tu kan.

Khamis, 23 Mei 2013

Aktiviti semalam


Aktiviti semalam. Hmmm.. apa yang dibuat semalam ahh.. Memula pergi lelepak tajri. Balik rumah mama paksa makan malam. makan seafood bagai. pastu... buat kelas blogging. Ahahaha... mementang baru belajo buat blog, dah kena ajar supaya blog mama cun... meme la kena cari templete lain kan. mana la kelas pakai yang stenderd. ajo wat link, masuk gambo, label dan... pastu tido la... penat..

Rabu, 22 Mei 2013

Restoren Tajri, lagi


Restoren Tajri, lagi dan lagi. Ahahaha... sebab... senang nak parking. order cepat. Boleh tahan la. Dan biasanya order yang aku buat, aku dapat. Ahahaha... Jom kita layan restoren ni pulak. Bukannya jauh pun, taman nusantara ja.