mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label PKG. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label PKG. Papar semua catatan

Jumaat, 13 September 2013

Tetiba aku sentap pagi ni


Tetiba aku sentap pagi ni. Biasanya aku tak heran pun pasal orang amik hasil kerja aku. Takpa. Takpa. Tapi ntah pasal apa ntah, aku memang sentap bila aku nengok bender ni pagi ni. Saja search, browsing untuk hari Malaysia. Pelik la pulak bila nampak design kad ucapan Johor keluar. Hish... apakehei la pulak ni. Pi ke web dia. Tu dia teruih ada kat situ... tadak sebarang quote pun kata tu amik dari mana. Tu yang pelik pasai pa aku tetiba sentap nak mampuih secara tetiba pagi ni. Kenapa nak sentap eekkk.. Maybe pasal team ni memang antara kehebatan mereka berkaitan grafiks dan multimedia kot. Team yang dah biasa buat design. Tu yang pelik tu. Tak reti ka nak buat design. Paling koman pun tak kan tak reti ubah semula kot. Setakat design cenggitu pun tokleh buat ker... Nak tengok yang asal... nin dia


sori la tersentap la pulak hari ni. minggu ni minggu sentap aku kot. asyik kena bohong ja sepanjang minggu. nasib la sesapa yang kena ngan aku yerk.. korang really really deserved it!



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Isnin, 24 September 2012

Berkampung di PKG

Minggu ni berkampung lagi di PKG. Masih kena touch up here and there untuk presentation KIK kami. Hope for the best.

mknace unlimited™ | Berkampung di PKG
tempat kami berkampung



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free