mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Laju. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Laju. Papar semua catatan

Khamis, 29 Disember 2011

Berdesup...



Pagi ni sedar-sedar dah jam 6.50 pagi. Perggghhh... Terbaeekkk!!!! Start kereta, mandi, siap, sembahyang, terus memecut... Dari gelang patah jam 7 pagi. Aku masuk kerja jam 7.30. Pergghhhh... Cuba bayangkan sendiri la berapa laju aku pecut pagi ni. C200 pun follow aku ja dari bukit indah sampai ke tune hotel.

Sampai depan hospital dah jam 7.20. Aku macam desperate sikit pun dah ada. Kaki pun dah makin jauh jer. Lewat pun lewat la. Nak wat cemana.

Sekali masa belok depan st. Joseph tengok jam baru 7.22. Sempat lagi ni. Besit sikit. Parking jahat depan pintu pejabat, punch. Dapat 7.27. Terbaeekkk!!!!

ps : aku dulu pun memang kaki pecut. Ntah bila ntah aku start jadi pemandu berhemah ni. Yang pasti

i. aku masuk johor dengan imej lemandu berhemah.

ii. aku memang dapat pecut, terutama kalau aku tensen.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway