mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label potraiture. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label potraiture. Papar semua catatan

Ahad, 7 Jun 2015

Sesi Photoshoot Mknace - Group and Potrait Photography 2015


Sesi Photoshoot Mknace - Group and Potrait Photography 2015. Maka. Curi-curi masa sebelah pagi untuk setting dan jalankan sesi ringkas ni. Chaiyok!!!

Ahad, 17 Mei 2015

Fiqri Potraiture PNS first attempt


Fiqri Potraiture PNS first attempt. Aiyoo. Miss my D70s. Sekarang baru terasa. Susah jugak nak amik gambo baby pakai PNS ni. Pasal nak layan kaki sakit aku just pakai Apature mode. Serba tak kena la pulak rasanya. Ngan flash over. Sebab aku pun tak biasa sangat pakai flash ngan samsung smart camera ni. Jadi jarang aku explore. Ngan Fiqri pun agak bad mood hari tu. Takpa. Next time kita try lagi. Kali ni pakai full manual mode nyer.