mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label duit. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label duit. Papar semua catatan

Sabtu, 30 Oktober 2010

Surat dari Google??

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 23 Oktober 2010
Masa : 11.24 pagi
Tempat : Depan PC
Mood : Apasal lak nih

Baru terperasan ada surat dari google. Apa kes lak aku buat nih. Seingat aku, sekali aku contact ituhari pasal mel aku kena hack. Ni apasal la pulak.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sekali ada baucer la pulak lam nih. RM150 nilai dia. kena baca bebetul nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Redeem la apa lagi. Tapi pasal kena bayar service caj RM40 malas la pulak nak teruskan. Dasar rakyat Malaysia tul la aku nih. Tau nak pree ja. hahaha

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 11 Julai 2009

Cek pertama dari Nuffnang

Sesampai jer rumah tadi terkejut gak nengokkan surat dah sampai terkeluar kat peti surat kat dinding sana tu. Mak aih, banyaknya dapat surat hari ni. Check punya check, satu ni jer yang paling pelik.. Sekali bukak.. Yahuuu.. Cek pertama dari NUFFNANG!!! Bestnyer. Aku eager sesangat itu hari. RM50 pun nak kuarkan. Lawak tul. Dapat la RM49 lepas tolak RM1 cas pengendalian.

Lepas ni nak kuarkan yang kedua lak. Lapi tunggu lama sikit la kot. Takkan nak kuarkan dua angka jer kan..