mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label the. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label the. Papar semua catatan

Selasa, 3 Februari 2015

Live blogging - The tale of two baby boys

Live blogging - The tale of two baby boys. Sorang tido je pas kena cukur. Sorang lagi sibuk zikir kira jari


Sabtu, 25 Oktober 2014

New shoes for the Balqis


New shoes for the Balqis. Balik. Sempat singgah ke kedai kasut di taman nusantara. Kasut si ayo dah uzur nor. Beli la sepasang. Pastu pakat merengek nak kasut berjalan yang baru. Layan ajer ler. Sian pulak kat kebudaks nih. Nak jalan ke jusco, mama dah tak larat.

Ahad, 29 Disember 2013

Quite disappointed with the taste

Quite disappointed with the taste. Huhuhu... sib baik banyak barangan mentah dah takde... kalau tak... laaaagi sedih beb

Rabu, 25 Disember 2013

Majlis pertunangan along - The girl of the day

Majlis pertunangan along - The girl of the day. Layannnzzzz. TSnap snap.. 

Sabtu, 21 Disember 2013

Fully release the savvy

Fully release the savvy. Setelkan dokumen dengan jia maju.

Akaun SSPNi for the kebudaks

Akaun SSPNi for the kebudaks is settled at last. Yang kakak kakak sampai lambat. Walau buat sama sama. Ziqri dapat 5 hari lebih awal. Tu yang jadi makin ternanti nanti tu. At last pagi ni dapat jugak kad ni dari posmen. Yeay... pasni nak wat potongan gaji ler puleks.

Khamis, 19 Disember 2013

Calculating the shortest route

Calculating the shortest route. Sekarang dah banyak cabang jalan dari rumah di gelang patah dengan tempat kerja. Cabaran utama... jalan paling dekat dan tak banyak trafik. Yang biasa ni lah. 24km++. Lalu jalan sayur. Gelang patah. Nusa perintis. Medini. Horizon hill. Pagi tadi aku lalu route b. 22km++. Nusantara. Nusa cemerlang. Horizon hill. Esok ada dua route lagi nak ngetest.

Selasa, 3 Disember 2013

My support team for the month

My support team for the month. Hmmm... ni ler support team untuk aku sepanjang bulan november n dah masuk sikit disember nih. Pil muscle relax, yang aku dah makin slowly kurangkan, dah masuk sebiji ja sehari. N for today aku dah cuba untuk tak makan pun. Pastu bandage untuk bagi samarata daya tekanan. Yang ni aku still pakai sepanjang masa. Ubat sapu, leh kata 3 kali sehari. Subuh, Zohor dan maghrib.
Tadi call my mother. Cerita pasal lain. Next week nyer vacation. Tapi dia nak bawak aku jumpa somebody untuk berubat cara alternative pulak, sama cam cadangan ppd sandakan itu hari. Try ajer la kan. Mana la tau.

Rabu, 21 Ogos 2013

Shoot the moon : a galaxy camera review


Shoot the moon : a galaxy camera review. Actually aku tak plan pun pasal nak amik gambo bulan ke apa. Pasal tadi aku sangat penat. So, so, so tired today. So, bila iqa ajak gi beli buku nota sains tadi pun aku pergi dengan perasaan berat weihhh... memang penat. Tapi maybe Tuhan want to give me something back, as I pleased others kan. Masa aku nak masuk rumah selepas balik tadi tertiba mata aku tertumpu ke scenery di atas ni la. Wow.. apa kata aku try amik gambo bulan using galaxy camera kan. Read on...

Ahad, 17 Februari 2013

On the road again to Baling

Hari esoknya, baru kami gerak semula ke baling. Lepas subuh semua dah siap. Beli sarapan roti canai, sarap then terus gerak.

On the road again to Baling

Brli roti canai kat sini. Aku nombor 3 order, so... cepat la dapatnya

On the road again to Baling

Ahad, 10 Februari 2013

Happy Chinese New Year 2013 - The year of snake

Happy Chinese New Year 2013 - The year of snake
foto shared from http://www.liverpoolfc.com


Selamat Tahun Baru Cina pada semua pengunjung blog ini. Tahun ni tahun ular, tahun aku tuh... Kekeke.

Happy Chinese New Year 2013 - The year of snake
Foto shared from http://www.hdwallpapersarena.com


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Isnin, 10 Disember 2012

Ucus : wedding gown

Next!!!























































Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free