mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Restoren. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Restoren. Papar semua catatan

Sabtu, 29 November 2014

Jalan-jalan cari makan : Kari Kepala Ikan Hajjah Rahmah


Jalan-jalan cari makan : Kari Kepala Ikan Hajjah Rahmah. Selalu gak bila gi melaka aku singgah bukit katil ni. Nak melantak kari kepala ikan kat sini ler. Leh tahan orangnya. Selain tu. Air tebu juga menjadi the must have kat sini. Terbaeekkk!!!! lah...

Khamis, 5 Disember 2013

Dinner at Restoren Jumaat Simpang Renggam

Dinner at Restoren Jumaat Simpang Renggam

Rabu, 22 Mei 2013

Restoren Azinur, Skudai


Restoren Azinur, Skudai.  Lama tak singgah sini. Bukan sebab sibuk sangat sampai tak lalu skudai. Dah beberapa kali ke skudai dah pun. masalah dia, kedai ni berpindah lokasi. Terus tak jumpa. Sekali tadi boleh pulak jumpa alamat baru dengan foto sekali lam tenet. Apo laie... terus makan tengahari kat sini. Caiyokkk...

Khamis, 31 Januari 2013

Restoren Nasi ayam gemas, sungai besar

Restoren Nasi ayam gemas, sungai besar. Bagi aku, ni ler nasi ayam gemas yang paling tak gemas. Tak sama langsung. Patut la banyak no variasi. Lebih kepada nasi ayam biasa...











Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Khamis, 15 November 2012

Terbaeekkk dari ladang... huhuhu

Poning palo den. Order lain, dapatnya lain. Order sup daging pedas, tomyam campur jangan letak daging. Siap soh ulang baca. Balik. Buka. Dapat sup ayam campur daging, tomyam daging. Sohih aku sorang yang melantak malam senin lepas. Ayoyooo...








Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Jumaat, 13 Januari 2012

Mama Lynn Mutiara Rini



Hmmmm... Habis pembentangan semalam singgah minum jap kat restoren ni. Around 5, yang ada cuma nasi ayam dan roti bakar aje. Dah silap pilih gamaknya nih. Ikutkan nak lepak lawang, tapi lawang pun baru bukak. Nak tak nak roti bakar ler jawabnyer. Hmmm...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Sabtu, 7 Januari 2012

Nabiha dan Zaiton Indah Tomyam



Malam ni makan kat Nabiha & Zaiton Indah Tomyam. Makan order by set. Semua sekali 62. Kira orait la tu. Cuma tang ikan tu cam pelik sikit rasa dia.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Sabtu, 29 Oktober 2011

Melantak di Restoren Sayed Ali

Sementara nunggu livina di servis, pergi merayap jap ke satu-satunya restoren yang ada di area ni iaitu restoren syed ali ni lah. Kena menapak hampir dua blok jugak la. Not bad la. 1st pasal dia ja yang ada; 2nd pasal dia pakai blok kilang juga, so besar melampau la jadinya kedai dia. Aku macam biasa amik limau ais; nasi sama ayam goreng, adik amik ais kosong; mihun goreng sama telur mata, iqa amik teh o ais; roti kosong. Semua RM8.30. Bagi aku ok la. Selalu makan sorang pun around RM8. Terbaeekkk!!!!


Published with Blogger-droid v2.0