mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kacang pool. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kacang pool. Papar semua catatan

Khamis, 10 September 2015

Kacang Pool Kau untuk Iqa


Kacang Pool Kau untuk Iqa. Habis ja periksa iqa mintak untuk gi pasar tani. Apa lagi. Yok kita. Beli kacang pool, char koey teow dan coconut shake. Layannnzzzz....

Rabu, 19 Ogos 2015

A little Kacang Pool with data analysis


A little Kacang Pool with data analysis. Hmmm... Singgah jap sarap. Sambil study data. Last last study data yang lebih. Makan. Pun sambil tengok data lagi. Confirm. Terus pilih sample sekolah untuk diverify.

Ahad, 2 Ogos 2015

Yok makan Kacang Pool @Selera Johor, Plaza Larkin


Yok makan Kacang Pool @Selera Johor, Plaza Larkin. Usai lawat nenek along terus cari tempat makan. Selera Johor lebih kondusif dan tokeinya sama ngan Bomba Larkin. Yok.

Ahad, 7 Disember 2014

Jalan jalan cari makan : Nabyllicious Western Food Taman Nusantara


Jalan jalan cari makan : Nabyllicious Western Food Taman Nusantara. Lokasi : Depan Beriani Tindih, Belakang Maybank. A bit slow on the process. Lama gak nunggu. Maybe sebab satu ja dapur untuk handle tiga jenis makanan yang aku order. Rasa a bit masin. Tapi kata yang lain... sangat masin. Maybe not in my list for my next oblong or burger.

Ahad, 15 Januari 2012

Medan Selera Bomba Larkin





Apapun, kita makan dulu. Kacang pool haji sama chicken chop berasap.

^_^ Terbaeekkk!!!!
Posted via Blogaway
mknace xperia

Sabtu, 6 November 2010

Jom Ronda-Ronda : Kacang Pool Larkin

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 5 November 2010
Masa : 6.40 petang
Tempat : Medan Selera Bomba Larkin
Mood : Lapo beb

Rupanya, semua pakat lapar hari ni. asik ziarah menziarah ja kerjanya, dari lepas semayang jemaat tadi sampai ke la. Pas spital ja terus gi bomba larkin. Sesaja, lama tak kena kacang pool larkin ni ha. Tapi bukan setakat makan kacang pool ja, ABC spesel mesti mintak; chicken chop berasap pun kena order lagi. Aku tambah try mee ladna pulak kat sini.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ngoder jangan tak ngoder

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tadi ngoder iar, nih ngoder makan la pulak. Try mee ladna nengok

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kacang pool dah sampai. Harga dah naik ya.. Sekarang ni satu set RM4

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Perah limau dulu baru best lagi.. kata mama la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Semua pakat tibai kacang pool dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Iqa sama adik inaz suka roti dia.. memang lembut, sedap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni gerai dia ya.. mana la tau tak jumpa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok la sekali buat.. orang memang tak putus..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mee goreng mama dah sampai.. tapi ni kan mee goreng biasa.. Harga RM3.50

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni yang mama order sebenarnya.. mee goreng mamak.. RM3.50

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mee ladna aku dah sampai.. harga RM4.. Rasa udang yang sangat kuat. Dah abis gatal idung aku.. tak dapat nak perabiskan.. tak tahan rasa udang yang gegila

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Chicken chop dah sampai.. harga RM10.. Memang sedap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Terliur dah si iqa tu.. hari ni saja amik satu. ituhari dapat chicken chop hangus.. kali ni pulak spesel habis

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ABC ada, chicken chop ada, kacang pool ada.. apa lagi mau.. sedap sehhh..

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 5 Jun 2010

Kacang Pool Bomba Larkin



Petang jumaat lepas, memandangkan cuti hari wesak; kuar jugak gi makan-makan kat luar. Target kali ni medan selera sebelah balai bomba larkin. Sebabnya, disitu ada kacang pool dengan ABC spesel.

Boleh tahan la rasa kacang pool kat sini. Maybe pasal kuah dia punya rasa kari yang tinggi. Pastu di letak bawang merah sama daging cincang. Mama yang tak makan daging pun belasah jer. Tapi iqa macam biasa.. tetap cari meehun sup dia la apa lagi..

Enjoice...Sharing is power!!!