mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Menara Taming Sari. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Menara Taming Sari. Papar semua catatan

Selasa, 9 April 2013

Lawatan Syafiqah ke Melaka 6 April

Lawatan Syafiqah ke Melaka 6 April bersama rombongan sekolah dia. Dari awal 6.30 pagi aku dah terpacak depan sekolah dia. Penat nunggu. Masih tak tepati masa jugak. Last last, jam 7.30 pagi baru jalan. Around 10 pagi dah call. Dah sampai dan buat lawatan. OK ler tu.

Khamis, 26 Januari 2012

Menara Taming Sari - the feeling


The havoc one


The takut one

Perasaan atas tu ada pelbagai. Naik pun dah terjerit jerit. Tapi tu group lain la. Ni grup aku. Terbahagi dua. Satu terus diam. Senyap. Satu lagi havoc cam aku. Kekeke. Tanya ziqri nak naik lagi tak? Nanak, nanak. Terus tak nak naik bujang sorang ni.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
Galaxy Tab

Menara Taming Sari - scenery from up above



Dah sampai atas. Pusing lam 3 pusingan penuh kat atas sebelum turun semula. Marbeles pemandangan malam. Kalau siang macam tak berapa best sangat cam masa aku naik eye on malaysia dulu.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
Galaxy Tab

Menara Taming Sari - before



Terkujat memasing. Ada hati nak naik heli tadi. Try ni dulu. Setel sini, yang lain boleh naik.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
Galaxy Tab