mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label liar game. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label liar game. Papar semua catatan

Jumaat, 28 Oktober 2011

LIAR GAME SEASON 2

Walau dah lama citer ni main, tapi masih best untuk di layan... Ehhmm.. Maybe pasal aku memang mati-keras-kipas dia kot. Terbaeekkk!!!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Rabu, 21 September 2011

Liar game the final stage

Semalam boleh datang la pulak mood untuk layan manga based movie. Tetiba jer. Memang dah lama pun tak layan manga nih. Minggu lepas kebetulan download movie gantz, versi hd. Tu pun tak layan lagi. Yang peliknya aku lebih tertarik nak layan liar game dulu. Kalau korang perasan aku ada mention pasal manga ni dulu. Memang lebih tertarik ngan movie ni dulu.

Cerita cam biasa, memang terbaeekkk!!!! Aku ngan iqa leh layan kusyuk tuh. Durasi masa 2 jam. Yang best pasal macam macam benda yang tak jangka akan berlaku. Akiyama as always la. Memang tak boleh baca apa yang dia akan buat. Walau terkeluar dipertengahan, watak yokoya diwujudkan semula just untuk masukkan semula akiyama lam game. Nao macam biasa, gadis naif yang berjaya satukan semua orang untuk jadi the first team menang game ni. Apapun aku suka sangat. 4 and the half star for this cool movie.
Published with Blogger-droid v1.7.4