mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label ibu. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label ibu. Papar semua catatan

Sabtu, 8 Ogos 2015

Guru Besar temui semua ibu pelajar Tahun 6 SK Taman Nusa Perintis


Guru Besar temui semua ibu pelajar Tahun 6 SK Taman Nusa Perintis. Sesi khas pagi tadi di dewan perintis melibatkan semua guru dan ibu pelajar tahun 6 dalam menyuntik semangat dan memberikan harapan dalam menghadapi peperiksaan UPSR yang akan bermula kurang sebulan lagi. Hope for the best.

Ahad, 13 Mei 2012

Selamat Hari Ibu 2012

Kepada semua insan yang bergelar ibu, Selamat Hari Ibu.


Picas shared from http://laman-ayahsu.blogspot.com



Posted via Blogger PC edisen


Rabu, 3 Februari 2010

Kucin oh kucin

©2010mknaceunlimitedIni Kecik. Kecik seekor kucin terbiar pada asalnya. Atuk kesian kat dia ngan adik beradik dia yang lain. Atuk amik wak balik rumah. Iqa ngan Inaz sayang kat kecik ni. Nama asal dia yang Iqa kasi adalah comel. Cam tadak nama lain. Sumer kucing yang baru lahir iqa taruk nama comel. Tapi bila kucing tu beso nama dia mesti kena tukau.

Kecik ni amat gatai dan merenyam. Apa yang best pasal kecik ni adalah dia digilai oleh semua kucin-kucin jantan kat kampung ni. Masalah yang paling beso adalah dia sendiri jantan. Bodoh tul kucin-kucin jantan kat kampung ni. Pasaipa nama dia kecik adalah kependekan daripada hitam kecik, pasai aku dah ada sekor lagi kucin hitam jantan yang kami panggil hitam. So, ni kira junior dia la ni. Teruskan membaca untuk melihat kegatalan kecik depan kamera.

©2010mknaceunlimited
Pantang panggil nama mula la nal menggatal. Yang unik pada kecik ni bawah tengkok dia ada tanda putih.

©2010mknaceunlimited
Buat-buat tido balik.

©2010mknaceunlimited
Dah start balik dah..

©2010mknaceunlimited
Cewahhh...

©2010mknaceunlimited
Ni pulak nama dia teleng pasai dia memang teleng. Kalau pernah tengok citer Wong Fei Hong, dia ni teleng cam Seven tu. Dia baru dapat anak. Hari tu ada 4, la ni tinggai 3. Anak dia jarang hidup lama. Siann..

©2010mknaceunlimited
Sambung balik session ngan kecik..

©2010mknaceunlimited
Fullbody posing..

©2010mknaceunlimited
Cun kan.. Tu yang ramai jantan-jantan pun ikut tergoda tu.

©2010mknaceunlimited
Tapi kalau tengok cenggini, dah nampak dah kejantanan dia tu.

©2010mknaceunlimited
...sampaila dia start menggatai balik..

©2010mknaceunlimited
Ni punya la gatai, sampai aku sendiri pernah gelek ekor dia pasai dia tak mau berganjak masa aku parking keter. Aku ingat dah gerak.. hampess tul..

©2010mknaceunlimited
siap meliuk-liuk lak tu

©2010mknaceunlimited
Nanti nanti aku nak posingkan dia, boleh jual gambo posing dia ni..

©2010mknaceunlimited
kengkonon tido la tu

©2010mknaceunlimited
Cittt.. siap tutup mata tu

©2010mknaceunlimited
Gambar natural paling perfect aku amik. Slow-slow letak flash. Gerak belakang slow slow.. Snap..!!

©2010mknaceunlimited
Pastu mana natural lagi dah.. pasal dia dah sedar aku amik gambo dia..