mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label lagi. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label lagi. Papar semua catatan

Isnin, 23 Disember 2013

Hilang lagi henpon aku

Hilang lagi henpon aku. Jenuh mencari sepetang.  Last last call digi helpline. Nombor tutup. Esok gi digi amik sim kad baru. Ni tengah dok nengok barisan pon sony ericson lama aku nih. Sapa la yang nak jadi replacement pasni.


Sent from Samsung Mobile

Rabu, 4 Disember 2013

Line telefon problem lagi

Line telefon problem lagi. Bangun awal pagi ni. Gaya cam tak lelap tido pun ada. Terus subuh. Lalu kat modem. Lampu link ke luar out lagi. Angkat telefon. Bunyi berdesing. Alamak. Out balik line aku. Semalam baru OK. Kes kabel overheat. Ni semalam hujan lebat balik. Nampaknya berulang lagi. Sahih la aku tokleh call 100 pasal phone out. Kena la perabih duit handphone dail 1 300 888 123. Huhuhu...
Sent via Samsung Mobile

Rabu, 22 Mei 2013

Restoren Tajri, lagi


Restoren Tajri, lagi dan lagi. Ahahaha... sebab... senang nak parking. order cepat. Boleh tahan la. Dan biasanya order yang aku buat, aku dapat. Ahahaha... Jom kita layan restoren ni pulak. Bukannya jauh pun, taman nusantara ja.