mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label bangunan sultan ismail. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bangunan sultan ismail. Papar semua catatan

Ahad, 6 Mei 2012

PERTANDINGAN BAHAS BAHASA MELAYU ALA PARLIMEN SEKOLAH MENENGAH PERINGKAT KEBANGSAAN 2012 - KEPUTUSAN RASMI

Berikut merupakan keputusan rasmi bagi pertandingan ini.

JOHAN : PERAK



PEMBAHAS TERBAIK : ANAND PRAHASEIT (PERAK)



NAIB JOHAN : SELANGOR



KETIGA : PERLIS & WILAYAH PERSEKUTUAN





Posted via Blogger PC edisen

PERTANDINGAN BAHAS BAHASA MELAYU ALA PARLIMEN SEKOLAH MENENGAH PERINGKAT KEBANGSAAN 2012 - MAJLIS AKHIR

Dah sampai hari last. Tetiba dapat idea giler untuk presentation akhir. Terus bincang ngan wan dan shaharul. Terus jumpa teknikal dan bincang lagi.. Kui kui kui...



View ferom mesjid



Sempat ambik lagi sekepin dua sebelum jalankan misi akhir tu.. kekekeke



Tengok ler wan mecut. Nak harap hakim.. Dah hijau muka. Streessss... Kalau dah nak last jer mesti cenggitu. Sib baik kepala hotak aku masih leh pusing memikio lagi tadi. Ish ish ish




Alhamdulillah.. semua lancar. Setel. Syukur...




Tiba masa untuk kami berjimba jimba.. habis semua jadi bahan...





Masa ni ler nak posing posing



Main angry bird??? Tengah menerai fungsi fungsi iPhoto yang si Hakim tak abis explore lagi.. Kimmm!!! Singgit jer kasi kat aku nih...



The team

Posted via Blogger PC edisen

PERTANDINGAN BAHAS BAHASA MELAYU ALA PARLIMEN SEKOLAH MENENGAH PERINGKAT KEBANGSAAN 2012 - VENUE PREPARATION

Ok.. Jom bertolak ke venue akhir. Nak check preparation sana. JK aku lebih kepada dokumentasi, n for majlis last we will present the whole picas n video sepanjang program. Jadi, aku mesti tengok camner dewan akhir tu, apa yang ada, n apa yang nak kena setelkan sebelum program bermula.



Jom gerak..



Sampai around 10.30 am tak silap aku. Ni ler bangunan untuk venue akhir. Bangunan Sultan Ismail, di mana letaknya Dewan Undangan Negeri. Jom kiter...



Ada treler potimus prime... kekeke.. treler BTP. Satu treler lengkap tu ngan 37 petugas... Just for venue akhir sahaja.. Wauuu.. Banding kami yang just 5 orang jer tolak aku la kan..



Ni dewan untuk majlis akhir. Pening aku sepagi ni. Call punya call, at last dapat jugak cakap ngan person in charge. Yang peliknya dia tak aware pasal penggunaan lcd untuk majlis akhir. OK fine. Ada miscommunication, somewhere. So, dia akan setelkan 2 lcd untuk majlis tu. Alhamdulillah.



Ni la dewan untuk majlis akhir tersebut. Ada 3 lcd dan 3 skrin. Aku mintak dua sahaja digunakan. Yang tengah tu, biar ajer jata negeri tu terpampang. Rugi la kalau design yang cantik tu disorok kan.



OK. Setel kat sini. Alhamdulillah. Semua dapat diuruskan dengan baik. Esok. InsyaAllah semua akan berjalan lancar. Terima kasih pada semua yang membantu.



Dah setel kat tempat aku, pergi nengokkan kan venue untuk final debate. Perghhh... Team BTP sedang buat pemasangan dan test run untuk final esok..



Sempat lagi nyibuk nyelit tu.. Kekeke..



Masa nak turun semula ke parking keter... Boh seround..



Keter si Hakim yang kitaorang naik beramai ramai... TQ Hakim...

Posted via Blogger PC edisen