mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Permaisuri Beach Resort. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Permaisuri Beach Resort. Papar semua catatan

Sabtu, 24 Disember 2011

Breakfast



Spoil betul selera pagi ni. Breakfast kat hotel paling aku suka sebenarnya. Sebab kebanyakan makanan fresh cooked. Panas panas kata orang jepun. Tapi pagi ni bagi aku memang spoil ler. Nugget kejung, nasi goreng cina hmmm... Variety tak banyak. Hmmm..


^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Pakej tambahan???!



Pelik... Banyak anjing kat pantai ni pepagi. Nasib baik hormatkan guest. Bila kita dekat, pakat bangun dan beredar... Kalau datang kejar kita... Naya oooo...

Location : Kampung Siginting, 71000 Port Dickson, Negeri Sembilan,


^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Nice place for holiday



Yup. Memang tempat terbaeekkk untuk holiday... Digi coverage takde.. Takleh call, takleh surf. Terpaksa bergantung pada wifi hotel kat lobi jer. Memang terbaeekkk untuk percutian anda.. Tapi kalau nak buat kerja cam kami ni... Huhuhuhu... Last last layan movie jer la malam tadi kat bilik. Nak wat camno.. Mata dah biasa keja sampai pagi buta.. Yang cover sini cuma maxis broadband jer

Location : Kampung Siginting, 71000 Port Dickson, Negeri Sembilan,


^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Jumaat, 23 Disember 2011

Permaisuri Beach Resort



Fully booked. Memang penuh. Ada kawasan yang sesuai untuk percutian. Harga pun boleh tahan. RM450 untuk apartment 3 bilik...

Location : Kuala Sungai Baru, Melaka,


^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway