mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Accident at kulai traffic light. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Accident at kulai traffic light. Papar semua catatan

Khamis, 15 November 2012

Accident at kulai traffic light

Actuallyaccident ni berlaku bebetul bersebelahan ngan aku sebelum aku buat u-turn untuk ke gerai makan sebelah ni. Lori depan memang bawak cam haram pastu brek mengejut. Lori putih belakang tak sempat nak buat apa, sondol belakang lori kelabu tu... Ish ish ish... nak buat camner kan... mintak dijauhkan daripada kita semua...

dah sejalan tak bergerak... depan tu trafik light tu

bomba datang... lepas tengok keadaan ok, terus gerak balik. aku pun tak tau sapa yang call bomba

polis pun dah sampai

driver belakang ke balai, yang depan dah jalan... tinggal lori putih tu aje


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free