mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label flight. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label flight. Papar semua catatan

Sabtu, 20 September 2014

Edisi purba : Dua hari melayan public transport


Edisi purba : Dua hari melayan public transport. Ni yang paling best. Aku sesaja nak rasa camner hidup backpacker. Bawak just satu backpack. Lam tu la baju. Lam tu la gadjet aku. Bertolak petang dari senai. Tiba ke KL naik klia ekspress. Kalau tu ler namanya. First time mendarat ke KL Central. Aku dah buat tempahan kat Hotel KL Sentral. Ingatkan sebelah ja. Punya pusing baru tau agak jauh ler. Berpeluh jugak carinya. Malam tu pusing pusing cari makan. Menapak la ya. Baru tau kawasan tu cemana. Esoknya. Menapak ke KL Central. Amik teksi. Habis taklimat dan bengkel tumpang si razak kembali ke kl central. Pastu naik klia ekspress semula. Perghhh... leh tahan odisi kali ni. Next time? Maybe. Maybe not. Hehehe.

Edisi purba : Mesyuarat Dashboard Prestasi PPD bagi negeri Sabah November 2013


Edisi purba : Mesyuarat Dashboard Prestasi PPD bagi negeri Sabah November 2013. Ni baru betul betul hutang baeekkk!!!! punya. Dah lama dah. Ni ler kes kaki aku sakit paling teruk. Sampai aku kena cucuk pain killer kat LCCT. Perghhh!!! Ingat balik masa tu memang serik ler. Gambo sepanjang tu memang banyak. 200++. Setelah campur tolak la kan. Dari JB ke KL ke KK ke Sandakan. Lepak pasar, lepak sim sim. Cerita panjang tak mau. Yok kita layan.

Ahad, 31 Mac 2013

Kota Kinabalu, here I come

Kota Kinabalu, here I come. Himpunan terakhir guru muda 1 malaysia adalah di kota kinabalu, sabah. kali ni flight berbeza. sebab semua akan bertolak dari lapangan terbang berdekatan negeri masing-masing. aku, n pegawai akan tiba awal sehari berbanding dengan ketua penggerak negeri yang lain.