Jumaat, 7 November 2014

Blood glucose test at Columbia Asia Hospital, Nusajaya


Blood glucose test at Columbia Asia Hospital, Nusajaya. Hari ni dekat tiga kali jugak ulang alik ke sini. First, untuk amik nombor dan amik darah semasa fasting. Pastu kena minum air gula. Cumanya, kat sini ianya berperisa anggur. Mama kata cam ribena. Pastu kena tunggu 2 jam untuk amik darah semula with glucose. So, pikir pikir. Baik aku balik ja. Bukannya jauh pun ngan rumah. So, balik. Mama siap baring lagi. Datang semua dua jam selepas. Amik darah kali kedua. Sekali, doktor ada kes. Kena tunggu sampai jam 12. So, balik la rumah lagi. Datang semula. Terus masuk. Dah sah sah kami yang first kan. Ehehehe. Setel. Tengok resit. The lab test is cost for RM90. K. Leh layan picas. Yang penting hari ni aku tiga kali ulang alik ke hospital.

the place!

ni menunjukkan yang aku la orang pertama amik nombor. ingatkan dah lewat. Sekali. The first man arrive tuh.

pemeriksaan rutin oleh nurse




tunggu lab. amik darah. nnnn... dah dapat ayor gula dah


muka tokleh nak tahan. segelas beso kena minum. sib baik ada rasa yang best

berjaya jugak abiskan. nowww... masa untuk tunggu dua jam bermula

memula lepak lepak kat cafe


lepas mikio dan tanya hawa, aku pikio better balik rumah. sepelaung jer pun...

datang semula. amik darah seken. then diberitahu doktor ada kes sampai jam 12. sooo...

kita balik dulu... sempat senap senap gitu











third time and the last. setel





makan tengahari di gelang patah. ikan sembilang gitu



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


0 komen: