Sabtu, 29 November 2014

Back to school shopping the beginning


Back to school shopping the beginning. Hari ni kalau ikut hati, aku nak baring baring kat rumah sambil makan ubat. Nak lepakkan kaki. Tapi. Bila lagi nak gi membeli barang kelengkapan baru sekolah kan. So. Akhirnya keluar jugak untuk menyetelkan round satu episod pembelian untuk tahun depan. Round satu ni kira round beli baju la dulu. Tu lum masuk buku alatulis lagi tu. Huhuhu. So. Off we go for KIP Mart. Tapi kami sampai a bit early. Jam 10 baru nak bukak. Poning palo wehhh.. Dok kat makan spot pun hanya dua gerai yang baru bukak. Last last minum ajer la dulu.

the place where we will find the attire

dengor bunyi punya la bising dari sebelah kanan. ropernyer courts baru bukak maaa... not my target point aaa... so be it!


ada orang dikenali ropernyer... see the man in blue... tahu pun lepas aku share foto ni lam instagram.. ekekeke



sambung lepak balik jap sementara nunggu kedai fully prepared


dah leh beli dan belah dah.. iqa tahun depan jadi pengawas la pulak. habih tukar attire lagi







adik cam biasa ajer... so... kat sini kita abis RM300 for dua pasang for each, sekolah pagi dan agama. exclude kain iqa yang takde.. nak tak nak kena gi jakel untuk kain hunting la pulak pas ni 

next is jam and misc






k.. abis another RM100 for the watches n lego powed by the three of them... huhuhu

next is kasut and bags


anoother RM100 for 4 pasang kasut aaa... + stokins

baru leh makan makan




pow pizza lagi



n new style ice cream...





next venue

jakel here we come



sesi pilih memilih




sementara itu kami pakat melepak kat luar


toksah tanya berapa lagi hilang di sini... ehehehe

singgah GP untuk a little minum petang

baru perasan stesen bas sementara GP ada kat sini

the location

sambil dok ngira berapa nak kena keluar lagi for tomorrow... pergghhh!!! tak sangka beb. didn't even imagine this figure...  



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


0 komen: