Jumaat, 24 Oktober 2014

Columbia Asia Hospital Nusajaya pregnancy check-up


Columbia Asia Hospital Nusajaya pregnancy check-up. Dah jadi rutin. Setiap bulan. Hari Jumaat. Memang ke sini. Wat check-up. Ini ja la masa yang ada bersama. So. Bila dah set tarikh. Seboleh-bolehnya kena pastikan takde benda lain yang bertindan. So. Cam biasa. Kena datang awal untuk rebut nombor. Yes. Rebut nombor. Boleh aje datang lewat. Lewat la masa check-upnya. Lum citer doktor tetiba emergency lagi tu. Read on.

walau datang awal masih terkebelakang jugak. tapi rasanya untuk doktor rohaini aku yang first

mama sempat senap aku layan henpon

akhirnya...

terus daftar masuk

next adalah... kaunter nurse. and yes. Kami adalah yang first

yang penting daftar masuk dulu di kaunter nurse. pastu...

baru la gi nyibuk merayap ke mana mana. pasal nombor dah tentu yang first dah kan.. hehehe

ni kaunter last nanti

nampak barisan orang yang juga nak rebut nombor

so.. kita gi sarap dulu

orang tak ramai sangat hari ni

bayar cam biasa

ready untuk makan



sempat baca sok kabo lagi tu

kannn.. dah takde orang dah. semua nak rebut nombor awal ja

so kita move on ke kaunter nurse semula

dah ada hawa dah... walau pun kami cam lewat. tapi kami yang first tau

semakan awal


kan kami yang first... hehehe

menanti doktor


doktor masuk jam 9.30 pagi. kami masih ada 30 minit untuk menanti

sesambil tu... cubaan nak cari wifi free menemui jalan buntu.. huhuhu


doktor dah sampai... yeaayyy


sesi bersama doktor


cam biasa

semua ok. alhamdulillah


dua minggu lagi kita check darah dan gula yer 

hawa beri tarikh temujanji baru

kaunter temujanji kosong la pulak

gi join mama jap. kerani kata leh wat appointment kat reception

yok kita ke reception

setel


sesi pembayaran


pastu gi farmasi untuk amik ubat

setel

yok kita pulanggg...


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


0 komen: