Rabu, 19 April 2017

BOSOT : Done!


BOSOT : Done! Hari ni aje aku ada pertindanan program yang sangat banyak. One of it sudah pasti lah BOSOT ni. Blue Ocean Strategy Online Training. Tu nama panjang dia. A bit celaru sikit fikiran. But aku gagahkan jugak hari untuk teruskan. Memang satu kursus yang sangat baik. Kalau aku betul betul dapat tumpu 100% minda dan hati aku kat dia. Video. Soalan. Cerita. Soalan. Most of its question memang berdasarkan video/cerita itu sendiri. Tak payah dok fikir kelain banyak sangat. Ko faham apa yang disampaikan. Ko akan dapat jawab dengan tepat. Aku kantoi kat mana? Banyak kat soalan yang ada pilihan jawapan : "Semua di atas adalah betul". Ni memang kelemahan utama aku betul. Banyak pulak tu soalan gini. Dengan kepala dan minda yang half aware. Rasa-rasa korang pun tahu apa yang akan jadi kan. Apapun. Dapatlah jugak aku markah a bit high than half. OK lah tu. Aku nak tumpu benda lain pulak. Bai. Good luck dengan BOSOT mengkome!

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

0 komen: