Sabtu, 1 Julai 2017

Sekolah Tun Fatimah : 20170610 Kembali ke STF


Sekolah Tun Fatimah : 20170610 Kembali ke STF. Ni bukti utama menunjukkan punya la lama aku nak ngapdet blog sejak kebelakangan ni. Hari ni dah nak kembali semula ke STF. Aku baru update yang 3 minggu lepas punya kembali daa... Hahaha. Luar jangka sikit yang ni. Memula ke Mydin untuk beli food. Lepas tu ke Angsana. Dalam cuaca yang agak tak best. Ditambah pulak dengan trafik yang pun tak best. Memang masak ler kitaorang dalam kereta. Sangkut dekat dua jam jugak. Adesss. Hantar iqa. Balik. Sekali petang iqa call. Projek sains tertinggal daa... Sebesar alam bendanya. Tertinggal elok ja atas katil kat bilik dia. Return semula ke STF malamnya. Lepas hantar terus isi minyak. Perghhh... Leh tahan hari tu. Esoknya terus demam selsema. Nasib nasib.
















---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

0 komen: