Sabtu, 8 Julai 2017

Belasungkawa Pak Cik Salahuddin Md Lazim


Belasungkawa Pak Cik Salahuddin Md Lazim. Semalam ke Hospital Enche' Besar Hajjah Khalsom kat Kluang. Ziarah sepupu abah, Pak Cik Din. Masa raya dia datang beraya. Raya pertama. Jalannya agak pelik. Aku tanya. Dia kata baru lepas minor stroke. Banyak bergambar raya hari tu dengan famili. Masa nak balik aku sempat tegur. Kenapa pakcik nak drive. Tadi bukanka anak yang bawa. Dia senyum ja. Semalam datang ziarah. Penuh mesej pasal dia masuk ward. Rupanya dari hari Selasa warded. Saluran darah ke otak dah pecah. Darah beku hampir separuh otak. Borak ngan mak cik Zie. Dah tak boleh buat apa kata doktor. Cuma kata sebarang perkembangan maklum la kat aku. Lepas tu gerak ke STF melawat Iqa. Balik rumah. Tertido. Penat. Sekali lewat petang masuk mesej. Pak Cik Zie dah takde. Jam 2.45 petang. Kebumi lepas maghrib. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan soleh.

singgah restoran Jumaat jap untuk sarapan dan buy time sebelum jam 12.30 tengahari

dah sampai. 12 15 tengahari



lepak jap sementara nunggu 12.30 tengahari


tunggu pintu dibuka

pak cik din



bergambar bersama abah masa raya pertama ituhari

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

0 komen: