Ahad, 17 April 2011

Sabtu yang parah?!?

Klik untuk gambar yang lebih besar
Nampak mata sebelah kiri Ziqi tu..
Pagi ni memang lewat sikit bangun, nak bangun pun terasa la jugak pasal semalamnya lebih kurang pukul 12 tengah malam baru aku sampai rumah. Tu lum kira transfer video debate dari videocam dan setel down the video; kes mama nak pakai pulak untuk dokumentasi hari anugerah cemerlang sekolah dia pagi sabtu tu. Sekali pagi tu si ziqri la pulak merayau dan jatuh katil.. Well.. budak jantan.. Yang bestnya.. dah luka lagi sebelah mata dia.. sib baik sipi lagi.. Huhuhu.. sapu minyak gamat..

Pastu kuar gi post office, and then gi sarap kat gerai. Siap jumpa si is la pulak makan situ sama-sama. Balik terus aku tak sedo diri.. tido, bangun, tido lagi, bangun lagi.. ulang jer la sampai ke petang. Ni teringat la balik aku nyer tabii masa kat mrsm dulu. Pantang sabtu, pantang ahad.. memang kasi pukul tido abis abisan. hehehehe..

Sebelah malamnya bawak iqa gi ujian tali pinggang.. Jap jer.. dah nama pun talipinggang putih.. Kena pulak seken wave. Kira ok ler.. Dah setel balik.. Esok nak ke Perpustakaan la pulak..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Nak tahu apa yang best.. balik rumah, aku asik amik gambo ziqri, dia punya la suka sampai tertomoih ke lantai.. tambah luka kat dagu la pulak.. ziqri ziqri.. nak tengok semua gambo klik sini.

Enjoice...Sharing is power!!!

2 komen: