Khamis, 10 September 2009

Lagu / muzik latar perbarisan rumah sukan


Sori pakai gambo lama. Hehehe

Susah jugak kan nak cari lagu atau muzik latar yang digunakan semasa perbarisan. Jenuh gak la carik lam internet. Segala mak nenek aku taip. Dari lagu kawad la, lagu perbarisan la; tu belum masuk youtube lagi tu. Hehehe.

Tapi last-last dapat gak dicari apa yang diidam-idamkan itu. Ada 9 lagu. Terima kasih kepada penyumbang lagu dan PPD Hulu Langat selaku pembekal tapak. Terima kasih la bebanyak. Sebab alang-alang dah jumpa aku pun share sekali la kat sini.

Track 1 ... Dengar | Download
Track 2 ... Dengar | Download
Track 3 ... Dengar | Download
Track 4 ... Dengar | Download
Track 5 ... Dengar | Download
Track 6 ... Dengar | Download
Track 7 ... Dengar | Download
Track 8 ... Dengar | Download
Track 9 ... Dengar | Download

Klik jer link kat atas ni. Kalau tak leh right-click track yang dikehendaki; pilih save target as.

43 komen: