Posted by : mohamad khairul nizam Khamis, 10 September 2009


Sori pakai gambo lama. Hehehe

Susah jugak kan nak cari lagu atau muzik latar yang digunakan semasa perbarisan. Jenuh gak la carik lam internet. Segala mak nenek aku taip. Dari lagu kawad la, lagu perbarisan la; tu belum masuk youtube lagi tu. Hehehe.

Tapi last-last dapat gak dicari apa yang diidam-idamkan itu. Ada 9 lagu. Terima kasih kepada penyumbang lagu dan PPD Hulu Langat selaku pembekal tapak. Terima kasih la bebanyak. Sebab alang-alang dah jumpa aku pun share sekali la kat sini.

Track 1 ... Dengar | Download
Track 2 ... Dengar | Download
Track 3 ... Dengar | Download
Track 4 ... Dengar | Download
Track 5 ... Dengar | Download
Track 6 ... Dengar | Download
Track 7 ... Dengar | Download
Track 8 ... Dengar | Download
Track 9 ... Dengar | Download

Klik jer link kat atas ni. Kalau tak leh right-click track yang dikehendaki; pilih save target as.

43 Responses so far.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Followers

Blog Archive


Get your own Digital Clock



Mkn Ace

Reka Lencana Anda

Google+ Followers

Top 10 hapdeted blok

10 Newly Ping Worldwide from
Fotolia




Get listed at www.millionbloglist.com
Follow me on Twitter

the place where everything around us being photographed




free counters
Komuniti CERITA.com
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
Since ©2007 | Renewed ©2012 | mknaceulimited.blogspot.com™. Dikuasakan oleh Blogger.

- Copyright © mknace unlimited™|The Colours of Life -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -