Isnin, 8 Mac 2010

Kempen Anti Dadah 2010

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarPagi ni tensen sungguh. Dari gelang patah sampai la ke mutiara rini kena follow sebijik bas kilang yang super duper yummy slow banget aahh.. Purata aku bawak pagi tadi adalah.. 40kmh.. Bengang gilak.. Sahih la aku sampai lambat sekolah ini pagi. Sian si Iqa jer sebab dia tak sarapan pagi la kalau aku sampai lambat. Nak beli, sepanjang jalan hutan. Kat lima kedai?? Tak nak aahh.. menambahkan jem jer..

Sampai jer sekolah dah start dah perhimpunan. Naik ke pejabat, ada lak 4 cikgu.. Senyum-senyum jer dulu. Nanti lepas perhimpunan baru tegur. Naik atas test semua connection ok, baru turun. Pagi ni banyak gak yang macam-macam adaa.. Memula bagi piala hari q kat pendidikan khas, pastu ada pelancaran kempen anti dadah.. Best gak pagi ni, walau aku tensen lagi pasal kena follow bas kilang yang maha lembab pagi tadi..

::Klik untuk cerita penuh::





©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Piala hari Q diserah pada GPK pendidikan khas...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap ada MC tu pagi nih.. Bukan itu saja, malahan ada rostrum..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucapan guru besar..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Guru besar turut membawa perutusan dari.. alamak.. lupa la pulak..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sesi potong reben..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tipu aaa.. kata ada potong belon..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah terhampar kain banner tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Reben kena amik balik.. nanti leh pakai lagi.. agaknya la kot.. jangan maraa aaa..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ketua pelajar memimpin bacaan ikrar benci dadah..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Diikuti semua guru dan pelajar.. ramai gak ye pentadbir sini.. 1,2,3,4,5.. paling kiri tu mc..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sekali berdiri sebelah kelas sendiri daaa...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Semua semangat haaa.. kami benci dadah..!!

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Panjangnya ikrar..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Deklamasi sajak dari pelajar tahun 6

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Satu demi satu ayat diluahkan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah habis..



Enjoice...Sharing is power!!!

2 komen: