Jumaat, 26 September 2014

Edisi Purba Samsung Galaxy Camera EK-GC100 Leather Case


Edisi Purba Samsung Galaxy Camera EK-GC100 Leather Case. Hehehe. Satu lagi edisi purba masuk. Ni masa aku memula terima leather case untuk galaxy camera aku. Bulan 8 tahun lepas. Susah nak cari jugak kat kedai kedai biasa. Jenuh pusing satu JB nak cari. Last-last beli kat lelong. Harga masa tu RM65. Kira OK la. Masa tu tak terbuka lagi hati nak pakai. Sebab aku pakai soft case yang juga aku beli kat lelong dengan harga RM40. So, lepas bingai kejap ituhari, hantar ke SC, balik terus aku tukar dari soft case kepada leather case ni. Sampai la ke la ni. Jom kita tengok aku unboxing the thingy.













Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


0 komen: