Sabtu, 18 Mei 2013

Sambutan Perayaan Hari Guru Peringkat Kebangsaan 2013 Day 2



Sambutan Perayaan Hari Guru Peringkat Kebangsaan 2013 Day 2. Hari ni memang kena pandai susun. Banyak program di venue berlainan. Disebabkan lokasi penginapan yang agak jauh, ada beberapa event yang terpaksa diskip supaya event penting dapat dihadiri.



bermula dengan senamrobik pada sebelah pagi. tempat di paroi. korang pernah nampak aku pakai kasut sukan. hari ni korang boleh nampak semula. baru beli tu. sarap dulu and then terus gerak ke paroi dari nilai.







dah mula dah. semua gerak ke padang.

















siap ada pelancaran kad teacher bsn



bincang jap berkaitan pelan seterusnya disebabkan perayaan yang terpaksa ditunda ke sebelah malam.






semua paka tido penat la tu


makan tengahari di hotel.





sambung event makan malam di seremban. kitaorang tak gi event guru pedalaman. pecah dua.














dekat jam 12 baru sampai nilai semula. ok. tido..




Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


0 komen: