Khamis, 16 Mac 2017

KETETAPAN MENGENAI PENGGUNAAN LOGO JATA NEGARA BAGI KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA


KETETAPAN MENGENAI PENGGUNAAN LOGO JATA NEGARA BAGI KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA. 14 Mac yang lepas, satu surat siaran berkenaan perkara ni dah dikeluarkan. Kalau ikut, keputusan mesyuarat Jemaah Menteri 26 November 2016, semua logo rasmi Kementerian dan agensi akan digantikan dengan logo Jata Negara sahaja berkuatkuasa 1 Januari 2017. So. Lepak jap. Jot dan sketch down logo baharu berdasarkan ketetapan yang dah dibuat. Banyak nak kena buat untuk design design lepas ni. Overall. Bagus. Sebab letak aje logo jpn dah sekali dengan logo kementerian. Cuma tak berapa nak berkenan dengan adanya garis panjang dan nama penuh agensi kat bawah tu. Pening jugak nak nyusun bila buat design nanti.

Boleh semak punca kuasa kat sini ya.

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

0 komen: