Sabtu, 25 Jun 2016

Jakel Uda Walkabout : Padat lagi sesak


Jakel Uda Walkabout : Padat lagi sesak. Aku dari jalan seberang lagi dah mula rasa sesak. Perghhh. Ni yang malas keluar Sabtu ni. Dari berdepan jakel jalan seberang, sampai ke Angsana. Boleh tahan la. Slow sangat trafik.
Nampak jalan masuk depan Hasil sangat slow. Semua nak ke situ. Cadang awalnya pun nak ke situ jugak. Cari kasut Fiqri, baru la ke Jakel. Tapi pasal terlalu la teruknya keadaan nak ke sana, terus lajak ke Jakel aje.
Sekali dah lepas baru perasan. Jalan banyak ditutup. So. Nak ke Angsana pun memang kena buat u turn kat depan. Ahh.. Memang betulla terus aje ke Jakel.
Tengok dari jauh lagi ada rela, kereta park side jalan besar pun leh tahan. Alamak. Cakap kat mama, jangan jadi cam hari tu udahla. Masuk. Ramai orang. Terus keluar. Hahaha. Ni pun alhamdulillah, sib baik ada satu ruang kosong. Terus masuk park.
Mama sorang ja yang pergi. Kami. Pakat lepak lam kete je. Hehehe. Layan muvi kat player. Harap mama berjaya ngan misi nak siapkan langsirnya.

sambil lepak sambil snap

jem betul hari ni. dari depan jakel jalan bertentangan lagi dah mula sesak

masak masak

at last. sampai depan angsana

makin pack

dapat gerak sikit sikit

rupanya jalan masuk ke angsana tutup. kena buat u-turn kat trafik light depannya

jakel pun tak kurang. alhamdulillah dapat satu kosong

kami lepak lam kete jer. biar mama ja yang turun

0 komen: