SMK Bandar Uda Utama : Site survey

Klik untuk gambar yang lebih besar
Design sekolah ni memang grand tul, modern tu.
Petang ni, diketuai oleh En. Hanafi; kita semua turun site survey sekolah baru yang bakal dibuka di daerah Johor Bahru ni. Sekolah Menengah Bandar Uda Utama. Design dia memang kelas. Dah macam design sekolah private. Boleh tahan. Cuma tengok work progress tu, macam tak sempat untuk siap bulan March ni. Tak tau la kan. Aku bukan kontraktor. Apa pun, memang aku suka stail senibina sekolah ni. Masa memula aku cari tadi pun, hampir terlepas; pasal tak sangka ni sekolah. Ingatkan bangunan kedai atau mall>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Penerangan awal berkaitan sekolah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kami masuk dari belakang, sebab depan banyak pembinaan berjalan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Satu satunya blok yang 3 tingkat, yang lain semua dua tingkat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bangunan pentadbiran

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Surau

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Laluan ke kantin

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makmal sains

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bangunan bengkel dan bilik bilik khas

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Laluan koridor

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tempat letak basikal

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ada gelanggang bola tampar dan bola keranjang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makmal komputer 1

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bilik server

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makmal komputer dua

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni tak tau bilik apa, bilik muzik barangkali

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kantin sekolah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pandangan dataran kejat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kelas

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bilik guru / ketua bidang / disiplin

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pandangan hadapan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bilik kebal

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sesi penggulungan oleh En. Hanafi

Enjoice...Sharing is power!!!

Ulasan

Nadri berkata…
uda utama dkt area blh mana tuan?? dkt dgn sekolah cina yg nak menghala ke taman sutera tu ke???
fabe berkata…
dh siap nanti, bole le sy ngajar kt sane yek......
Awanama berkata…
Hi..tahu tak bila sekolah ni akan siap dan boleh digunakan kerana saya nk pindah ke sekolah ni...ia berhampiran dengan rumah saya..tlg share lg psl info sekolah ni..thanks
Awanama berkata…
Dah bukak ke blum sekolah ni?
Awanama berkata…
Saya tanya jaganya... kerani pun x da lagi... senarai guru dah ada
mknace unlimited berkata…
:) :) InsyaAllah akan dibuka

Catatan popular daripada blog ini

Isu Penjualan Air Kangen Dengan Pelbagai Akuan Kesihatan

Kitab Digital Sekolah Agama Kerajaan Negeri Johor

Darjah Khas Agama Johor